Shop een jogger op afspraak

Toen ik doorkreeg dat joggers in de mode kwamen, was ik blij. Eindelijk kon ik ongegeneerd met een joggingpak over straat. Het was me al opgevallen dat steeds meer mensen deze ‘verguisde’ kleding ging dragen. Helemaal goed.

Nu nog een pak naar mijn zin aanschaffen. Ik keek op Google en leerde dat nude en poederroze in waren. Ik vond het ook erg mooi maar de ad van het pak in de kleur was erg onduidelijk. Weer besloot ik dat ik beter bij de kleine winkeltjes in de buurt kon shoppen en zo nog iets goeds deed. En ik kon gewoon in de buurt, op mijn fiets, mijn ding doen.

Door Corona was het shoppen op afspraak. Ik belde de winkel waarvan ik wist dat ze joggingpakken hadden en vroeg wat ze in voorraad hadden. Ze juffrouw zei dat ze nog Australien pakken hadden. Niet in het poederroze maar wel in het zwart. Ook goed. Ik bestelde een S broek en een M Hoodie en sprak af om het pak de volgende dag op te halen.

Manlief vondt dat er zwarte sneakers bij moesten en zag op marktplaats nog een paar voor mij. Het waren Nikes, bijna niet gedragen. Er werd een afspraak gemaakt en ik kon de volgende dag alles in een rit doen.

De volgende dag haalde ik de spullen op en reed weer naar huis, paste alles en was tevreden. Geen drukte in de winkel, geen gestress bij de kassa, Ik was alleen in de winkel.

Nou wonen wij in een dorp met minder inwoners dan in een stad, dat zal niet te vergelijken zijn maar ik vond het shoppen op afspraak super. En het mooiste was: ik was voor 32,50 weer helemaal het vrouwtje.

9 gedachten over “Shop een jogger op afspraak

  1. Heb er ook geen moeite mee hoor, net als click en collect ook prima oplossing. Sowieso heb ik een hekel aan overvolle winkels, voor mij ook geen straf op d manier waarop het nu geregeld wordt. Veel plezier met je nieuwe spullen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s