Maandag

Vandaag ben ik weer begonnen met wandelen met de honden nadat ik gisteren een dagje overgeslagen had. Benny was gisteren al druk maar ook vandaag was hij weer het mannetje.

Ik liep een route die altijd vrij rustig was maar vandaag dus niet. Fietsers, wandelaars met of zonder hond hadden dezelfde gedachte als mij. Het meeste ging wel goed maar er was een vrouw die ik kende met haar herdershondje en die wilde wel even kletsen terwijl ik met een trekkende Benny aan het verste randje van het pad stond. Ik ging bijna omver dus ik heb haar niet zo vriendelijk gesommeerd om door te lopen. Geen leuke ervaring.

Hij was ook wel erg op zijn mannetjes. Ik denk wel dat als hij de kans krijgt, hij bijt. Op zich nog niet zo’n ramp, kan een keer gebeuren maar hij heeft een onderbeet en dat betekend dat zijn kaken op slot gaan als hij bijt. Dat wil je niet meemaken.

Ik zie jullie al denken: wat moet je dan ook met zo’n asohond maar binnen is het zo’n dotje. We nemen het er maar gewoon bij. Er zijn meer mensen die hun hond niet los kunnen laten.

Maar ja, dat was dus wat minder vandaag. Voor de rest was het wel goed. Een wijntje en een biertje buiten dat was wel fijn. Verder geen woningsdag gevierd. Ik heb ook niemand horen zingen, in ons dorp.

Maar ja..in het gevolg weer elke dag wandelen.

4 gedachten over “Maandag

  1. Wandelen is een hele goede remedie voor veel lichamelijke en geestelijke problemen….gewoon kleine stukjes worden vanzelf langere. Maar jouw hondjes mogen misschien nog niet zo’n eind lopen..? Lieve groetjes 🌷

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s