Handen

Het is weer zaterdag. Een dag van aanrommelen en weinig nuttigs doen. Ik ben met mijn nieuwe camera bezig. Ik maak foto’s en probeer het programmaatje op de laptop. Verrukt ben ik. Alhoewel het geen nieuwe camera betreft, is er in de loop der tijd veel vernieuwd. Het werkt heel prettig.

Zo maakte ik deze foto, bij avondlicht met flitser. Het resultaat verbaast me, de foto is haarscherp. Met een paar kleine aanpassingen is het een prachtfoto. Het zijn de handen van iemand die niet gefotografeerd wilde worden. Zijn handen mochten wel.

Het zijn ruige handen met rokerssporen en al. Ik vind het mooi.

Trouwens met mij gaat het weer goed. Ik ben lekker bezig met foto’s en wandelen en dat bevalt goed. Afgelopen week heb ik een beetje te veel gewandeld en dat brak me wel op. Er was een vriendin uit Z-Africa over en die wilde als vanouds wandelen. Ik vond het te leuk om af te zeggen maar eigenlijk was het teveel. Wolf en ik waren helemaal stuk. Maar het was gezellig en ik trek wel weer bij.

8 gedachten over “Handen

  1. Heb je hele site gelezen. Mooi medium om je proces te beschrijven, kan me ook voorstellen dat het niet alleen voor jezelf fijn is, maar dat het ook anderen tot steun en inspiratie kan zijn. Proef ook meer en meer mildheid voor jezelf. Go ‘girl’ go (met rust waar wenselijk en nodig).

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s