Stabiel, en nu

Kom ik aan, net nu ik geaccepteerd heb dat ik een psychische ziekte heb, door een jaar van rouw heen geweest ben, heb ik bijna geen klachten meer.

Denker als ik ben, denk ik hoe kan dit? Komt het door het accepteren ( waardoor je meer ruimte krijgt) komt het door mijn leeftijd dat ik rustig ben of is het de yoga, het schrijven of een combinatie van alles?

Hoe dan ook, ik ben stabiel. Langzaam begint het tot mij door te dringen dat ik mij elke dag beter voel. Vandaag was zo’n dag dat ik dacht: er mankeert mij niks.

Vandaag was ook de dag dat ik iemand op WordPress sprak, die klachtenvrij was door CBD olie. Ook iemand met psychishe klachten. “Is dat wat voor mij”, dacht ik. Maar hoe langer ik er over nadacht en wat ik er over gelezen had, wilde ik mijn stabiliteit niet op het spel zetten. Wat ik al zei in een vorig stukje: ik ben een tevreden mens.

Ik heb mijn schrijven, mijn yoga, mijn vriendinnen, mijn man en mijn hond. ( niet noodzakelijkerwijs in die volgorde) Het belangrijkste is dat mijn stemming goed is.

En die is goed…

3 gedachten over “Stabiel, en nu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s