Het geschil

Ik loop met Wolf, door het dorp, naar de heide en zie veel beweging in het anders zo stille gebied. Het zijn joggers die een hardloopwedstrijd hebben. Ik zie mensen met gele en oranje hesjes, mensen met blote armen en benen en mensen in glimpakjes.

Ik heb de balen want het is erg druk maar zonder verder na te denken laat ik Wolf los en begin aan mijn rondje zoals elke dag. Ik ontwijk de hardlopers, die ik overal tegenkom en houd Wolf bij me. Het gaat prima.

Tot ik op een groepje mensen stuit die de hardlopers de weg wijzen. Een mevrouw kijkt mij afkeurend aan en zegt: “Moet die hond niet aangelijnd worden” Ik zeg:” Mevrouw, dit is een losloopgebied. (Naar waarheid) ” Ze kijkt nu helemaal zuur. Ik hoor nog wat gemompel op de achtergrond en pissig loop ik door.

Ik had moeten vragen of zij wel toestemming hadden om daar te lopen, op “onze heide”. Maar daar denk ik dan achteraf aan.

5 gedachten over “Het geschil

  1. Wij maakten een hele tijd geleden het omgekeerde mee, 2 loslopende honden (waar het niet mocht) vielen onze hond lastig, toen we de eigenaars vriendelijk vroegen of ze aan de lijn konden kregen we een tirade over ons heen. Als “kers” op de taart zagen we op de parking (waar alleen onze 2 wagens stonden) een grote, diepe kras over de hele lengte van onze auto…..

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s